Πρόβα Θανάτου


Το βιβλίο «Πρόβα Θανάτου, 3! 13! 613!» είναι εννεαμηνήτικο, η σύλληψή του έγινε στα μέσα του Δεκέμβρη 2011 και γεννήθηκε στον καύσωνα με τις μεγάλες πυρκαγιές, στα μέσα του Αυγούστου 2012. Επομένως πρέπει να είναι αρτιμελές και φωτιά, καυτό καμίνι!

Αν είναι ή δεν είναι, αν έχει ή δεν έχει κουσούρια και πόσα έχει, αν έχει, αυτό εξαρτάται από τον αναγνώστη, από ποια οπτική γωνία αγναντεύει τον ορίζοντα γύρω του!

Η «Πρόβα Θανάτου, 3! 13! 613!», είναι ένα βιβλίο για προληπτικούς, αλλά και για εκείνους που δεν είναι!

Είναι ένα βιβλίο για όσους δε φοβούνται το θάνατο, αλλά και για εκείνους που φοβούνται το θάνατο, διότι οι αναγνώστες, με το διάβασμά του θα αναθαρρήσουν!

Το βιβλίο «Πρόβα Θανάτου, 3! 13! 613!», είναι το αυθόρμητο ξέσπασμα, ενός αγανακτισμένου πολίτη, όπου

απεγνωσμένα, μέσα από το αδιέξοδο της απελπισίας, που βρίσκεται και αυτός, όπως όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μάχεται τα κακώς κείμενα.

Εφευρήματα και απόρροια, δημιουργήματα από τα εγκάθετα, «εκλεγμένα» τσιράκια, τα πιόνια της παγκοσμιοποίησης, τους ανεκδιήγητους μισέλληνες κυβερνήτες μας, οι εκλεκτοί της τρόικας οι εγκληματίες οι οποίοι, ηθελημένα εκτρέφουν και εκφράζουν, τον πιο ύπουλο και απάνθρωπο εχθρό!

Τον εχθρό, τον δίχως φραγμούς και αναστολές. Τη νέα μορφή πολέμου, με τον οποίο η παγκοσμιοποίηση επιβουλεύεται την ελευθερία των λαών. Μέσω του αδυσώπητου διεθνούς Διευθυντηρίου, του αδίστακτου και αδηφάγου ανώνυμου κεφαλαίου, στο χωρίς διακρίσεις, στις κάθε μορφής εργαζόμενους, όπου γης.

Το βιβλίο «Πρόβα Θανάτου, 3! 13! 613!» είναι χωρίς αναστολές, δε βάζει κανένα φραγμό και δε χαμπερίζει κανένα! Δεν έχει αρχή, ούτε μέση, αλλά και τέλος! Όπου και αν το ανοίξει ο αναγνώστης, είναι μέση, είναι τέλος, είναι μι’ αρχή!

Διαβάζεται από όλους!

Προβάλλει το κοινό αίσθημα, την επιθυμία και των σχολιασμό όλων! Αναφέρει τα όσα μεταξύ μας λέμε, για τους υπεύθυνους της σημερινής κρίσης, όπου δημόσια διστάζομε να τα πούμε!

Γι’ αυτό το βιβλίο, «Πρόβα Θανάτου, 3! 13! 613!», οι αναγνώστες θα το αγαπήσουν και θα το επαινέσουν, πολλοί δε, εξ αυτών, θα το μισήσουν, θα το κατακρίνουν, θα το κατηγορήσουν, θα το συκοφαντήσουν και θα το πολεμήσουν!

Θα θελήσουν να το θανατώσουν!

Έχουν τα μέσα! Όχι όμως και τη δύναμη...

Η δύναμη ανήκει σ’ εμάς! Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !

Μας περιμένουν πιο δύσκολες και πιο σκληρές ημέρες...